Foto: Casa Vicens

Un error informàtic de “programació” de l’oferta de 500 entrades a 5 € de la Casa Vicens ha trasbalsat les xarxes, que s’han omplert de queixes. La primera casa d’Antoni Gaudí celebrava el cinquè aniversari de l’espai com a museu i havia posat mig miler de tiquets a un preu reduït, que s’han esgotat en menys de 45 minuts. Segons fonts de la Casa Vicens consultades per betevé, durant els primers cinc minuts hi ha hagut usuaris que se’ls ha aplicat un descompte de 5 € per error i han pagat 13 € quan n’havien de pagar 5. Els tècnics han resolt el problema, però “alguns usuaris han quedat a la cua virtual sense actualitzar la pàgina i no se’ls ha aplicat el descompte anunciat”.

La Casa Vicens compensarà els afectats

Des de la Casa Vicens asseguren que s’abonarà la diferència de preu als usuaris afectats (els qui han pagat 13 euros) perquè puguin visitar-la al preu promocional. Ho faran efectiu entre aquest dimecres i dijous.

Oferirà les entrades als usuaris que han descartat la compra per l’error

També ha explicat que hi ha usuaris que han enviat una captura de pantalla de l’error en el preu d’oferta i que van optar per no comprar-la. “A aquests també se’ls oferirà comprar les entrades a 5 €”, afirmen des de la Casa Vicens.