casa vicens 5 euros
Foto: Casa Vicens

A partir d’aquesta mitjanit de dimarts a dimecres i durant 24 hores es posaran a la venda 500 entrades a només 5 € per visitar la Casa Vicens, el primer edifici d’Antoni Gaudí. Encara no coneixes aquest monument del barri de Gràcia? Vols saber què cal fer per aconseguir entrades a preu especial?

Com aconseguir entrades a 5 €

Per poder comprar entrades de la Casa Vicens al preu promocional de 5 € cal accedir a la compra d’entrades en línia a través del web www.casavicens.org i escollir l’opció 5. Visita Casa Vicens. En el moment de fer la compra caldrà introduir el codi VANIVERSARI en la casella de codis promocionals. Caldrà estar atents i ser ràpids, ja que només es posaran a la venda 500 entrades i la promoció estarà disponible durant 24 hores, és a dir, que s’acabarà la mitjanit de dimecres a dijous.

Cinquè aniversari de la Casa Vicens

La promoció es posarà en marxa per commemorar que el 16 de novembre fa cinc anys que la Casa Vicens es va convertir en casa museu i es va obrir al públic. A més, coincidint amb l’efemèride, durant el mateix dimecres també es donarà a conèixer informació inèdita a través de les xarxes socials sobre el procés de restauració i rehabilitació que es va fer a la casa entre els anys 2014 i 2017.