La Sala Beckett ja ha completat el trasllat de Gràcia al Poblenou. El nou local, ja acondicionat, l'estrena l'onzena edició de l'Obrador d'Estiu, una proposta emmarcada dins del festival Grec. I en aquest primer dia d'Obrador, el protagonista ha estat, inevitablement, el nou espai. TONI CASARES, director de la Sala Beckett "Emocionats evidentment, molt contents i amb un punt d'incredulitat que finalment això hagi estat possible." JAN VILANOVA, participant en l'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett "Aquest nou lloc és un lloc molt necessari, jo ja hi he estat un parell de vegades, i ara és el primer cop que està funcionant, és bastant emocionant estar aquí i veure com comença a agafar vida, crec que és molt important per a la ciutat tenir un espai com aquest." Amb cursos, tallers, seminaris i espectacles, l'Obrador d'Estiu és la part més experimental de la Beckett i el punt de partida del que ha de ser la temporada. TONI CASARES, director de la Sala Beckett "La sala s'ha de convertir a la llarga en una mena d'obrador d'estiu que duri tot l'any, per tant presència d'autors internacionals, formació de nous creadors amb creadors ja consolidats." El nou espai servirà per poder fer més activitats, però se seguirà apostant pels petit i mitjà formats, o el que és el mateix, per la proximitat amb el públic.

Deprés d’uns anys d’obres per condicionar el nou local, la Sala Beckett desembarca al Poblenou. Comença amb l’onzena edició de l’Obrador d’Estiu, un cicle de tallers, seminaris i espectacles associat també amb el festival Grec.

El nou espai permetrà fer més activitats a la Beckett però no perdrà l’esperit dels petit i mitjans formats, segons el director de la Sala Beckett, Toni Casares, “això acaba de començar i la idea és que hi passin moltes coses i es vaig omplint d’activitat i es converteixi en un dels pols importants del teatre català contemporani”.

Respecte al canvi d’ubicació, Casares espera poder aportar un gra de sorra teatral i artístic a un barri “amb una tradició, vida i riquesa d’activitat cívica, social i cultural molt forta”.