El Parc d’Atraccions del Tibidabo tornarà a obrir les portes aquest dissabte. La novetat principal d’aquesta temporada és una atracció de caiguda lliure de 52 metres d’alçària que s’està acabant d’instal·lar i que es preveu estrenar a la primavera. Tindrà capacitat per a 24 persones i oferirà una visió de 360 º sobre Barcelona gràcies al seu disseny circular. La instal·lació ha costat 2,4 milions d’euros.

Mentre l’atracció no està operativa, els visitants sí que podran gaudir d’una nova proposta de la sala Lego pensada per fomentar les vocacions científiques i la decoració d’aquest espai està inspirada en l’arribada de la dona a la Lluna. També seguiran en marxa les propostes educatives del Fisidabo i del Mes de la Física, que el parc organitza en col·laboració amb la UPF, i altres propostes esportives i culturals.

Per a aquesta temporada que el parc està a punt d’arrencar, canviaran de nom les diferents plantes, que ara es diran Àrea Panoràmica, Somnis, 666, Xerinola i Aventures. La planta 666 és on hi haurà més novetats: l’antic Hotel Krüeger passarà a dir-se Hotel 666 i tindrà noves propostes de terror. A més, hi haurà un espai on els visitants podran conèixer els personatges més emblemàtics d’aquest túnel de terror i fer-s’hi fotos.

Finalment, aquesta temporada també es presentaran els miradors, que es van renovar l’any passat.

Objectiu: seguir creixent

El Parc d’Atraccions del Tibidabo té l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants i arribar aquest 2024 als 708.000. De fet, durant el 2023 ja hi van passar 681.000 persones, un 10 % més que l’any anterior. També esperen incrementar el nombre de viatgers fins al 900.000 a la Cuca de Llum.