La parada Besòs del TRAM estrena dos murals nous a l’interior. La intervenció forma part de la segona edició d’Art al TRAM, un projecte per portar l’art urbà a les parades soterrades del tramvia de la mà de l’entitat cultural Rebobinart. L’artista encarregada d’omplir 900 m2 de la parada soterrada amb imatges de sostenibilitat, natura, inclusió, diversitat i igualtat ha estat Amaia Arrazola.

En un dels murals s’hi han plasmat els diferents valors del TRAM a través de personatges diversos amb actituds igualitàries, sostenibles i inclusives. I, a l’altra banda, l’artista ha optat per difondre diferents espècies locals d’ocells que es poden trobar al voltant de la mateixa parada. L’objectiu de l’artista és fer un homenatge a la ciutat metropolitana, el transport públic, el medi ambient i la diversitat de persones usuàries.

La parada del Besòs és la segona parada que reivindica els valors del tramvia a través de l’art urbà, després de la renovació de Cornellà Centre durant el febrer del 2020.