documental netflix Rosa Peral

(ACN) Netflix ha anunciat aquest divendres que estrenarà el documental ‘Las cintas de Rosa Peral’ el pròxim 8 de setembre, coincidint amb la minisèrie ‘El cuerpo en llamas’, basada en el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. La pel·lícula exposa des d’un nou angle els fets del 2017 sis anys després, on Peral trenca el silenci des de la presó. El documental mostra per primera vegada el testimoni i el material inèdit que pertany al seu arxiu personal de vídeo i foto, i entrevistes amb el seu entorn més proper, el fiscal i els advocats del cas, a més dels principals periodistes que van cobrir el succés. La pel·lícula està produïda per Raimon Masllorens, Arlette Peyret i Carol Saliner, de Brutal Media.

Peral parla des de la presó

‘Las cintas de Rosa Peral’ recull el testimoni en primera persona d’una de les protagonistes del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. El 2020, Peral va ser condemnada a 25 anys de presó per l’assassinat amb traïdoria de la seva parella, del qual també va ser condemnat Albert López, el seu amant i agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, cos policial a què pertanyien tant ella com la víctima.

El documental s’estrenarà el mateix dia que la minisèrie ‘El cuerpo en llamas’, basada també en aquest crim. Jorge Torregrossa i Laura Mañá són els directors del projecte produït per Arcadia Motion Pictures. La sèrie està protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez i escrita per Laura Sarmiento.