La minisèrie ‘El cuerpo en llamas’, protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez i inspirada en el cas real de l’homicidi d’un agent de la Guàrdia Urbana al pantà de Foix el 2017, ja té data d’estrena i tràiler.

En un comunicat, Netflix ha anunciat que estarà disponible a la plataforma el pròxim 8 de setembre. La investigació de l’homicidi “va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona”, assenyala el text.

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, en la pell de Rosa Peral i Albert López

Dirigida per Jorge Torregrossa (‘Fariña’) i Laura Mañá (‘Un novio para mujer’), la sèrie compta amb guió de Laura Sarmiento (‘Intimidad’) i està produïda per Arcadia Motion Pictures. El repartiment el completen José Manuel Poga (‘La casa de papel’), Isak Férriz (‘Bajocero’) i Eva Llorach (‘Quién te cantará’), entre altres.
En la trama Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez interpreten dos agents de policia, la Rosa i l’Albert, i Poga, el Pedro, l’home el cos calcinat del qual apareix a l’interior d’un cotxe al pantà de Foix.

El rodatge es va fer a Barcelona i altres localitats catalanes.

Primer tràiler de la sèrie, emoció assegurada

L’anunci de l’estrena s’ha fet acompanyat amb un tràiler, d’un minut de durada, que promet moltes emocions. La sèrie serà així:

També ja estan disponibles els pòsters oficials: