Per a molts el millor tenor lleuger del moment, el peruà Juan Diego Flórez, va iniciar el seu repertori amb peces del Romeu i Julieta de Charles Gonoud. Respira L'acompanyava, en aquesta ocasió, la Barcelona Arts Symphony Ensemble, que el va ajudar a fer lluir la seva veu privilegiada amb domini de les freqüències altes i capaç d'assolir les dues octaves. "L'entens perfectament canti en l'idioma que canti. Té una veu molt neta." "És un dels millors. Nosaltres creiem que s'assembla bastant a Alfred Kraus" "A parte del repertorio clásico habitual. También lo sabe compaginar con otras estampas de música peruana e internacional." MARTÍN PÉREZ, director del Festival Jardins de Pedralbes: "Per mi, essent molt diferents en tot, el meu tenor preferit que es diu Josep Carreras tenen semblances. Que és aquesta sensació meravellosa que transmeten de connectar amb el públic, d'entregar-se." De connectar amb el públic i, en aquest cas, amb la soprano canadenca Joyce El-Khoury, de qui Juan Diego Flórez es va fer acompanyar en el concert d'anit. Junts van protagonitzar alguns dels moments més emotius. "Al festival Jardins de Pedralbes li queden encara 18 espectacles per endavant d'estils ben diversos. Per aquest escenari hi passaran, per exemple, Tom Jones, Patti Smith i M83. Us ho ha explicat des del Palau Reial, Guillem Martínez."

Juan Diego Flórez té una veu privilegiada amb un clar domini de les freqüències altes i capaç d’assolir les dues octaves. Segons Martín Pérez, director del Festival Jardins de Pedralbes, “tot i les diferències, té algunes coses en comú amb Josep Carreras, com la seva capacitat de connectar amb el públic”. Les grades de l’escenari principal del festival s’han pràcticament omplert i els elogis s’han fet sentir entre el públic. Aquesta vegada, Flórez s’ha fet acompanyar de la soprano canadenca Joyce el-Khoury. Junts han protagonitzat alguns dels moments més emotius, com quan han interpretat a duet la ‘Nuit d’hyménée’, del ‘Romeu i Julieta’ de Charles Gounod.

Al Festival Jardins de Pedralbes li queden encara 18 actuacions per endavant, amb tot tipus d’estils. Hi destaquen les de James Morrison (17 de juny), Tom Jones (29 de juny) i Patti Smith (7 de juliol). L’Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà en directe durant dues nits consecutives la banda sonora de la pel·lícula ‘Indiana Jones a la recerca de l’arca perduda’ (19 i 20 de juny).