Molts d'ells és la primera vegada que actuen però amb només quatre assajos ja han creat la seva pròpia obra de teatre. L'estrenaran durant la Festa Major del Poble-sec i a través del moviment i la música en directe parlaran sobre la vida al barri. JÚLIA GUTIÉRREZ, coordinadora de projectes de la Fundació Marabal "El que hem buscat és treballar molt des de la improvisació entorn a aquests temes que ells han proposat i que ells i elles fessin propostes des del cos de moviments, de petites escenes. Tot aquest material l'hem anat endreçant i avui treballem tota la seqüència de l'espectacle per poder-ho mostrar dijous" ‘Movent-nos’ és un espectacle coral creat a partir de la col·laboració de l'Institut del Teatre i la Fundació Marabal. Hi participa gent de totes les edats, una experiència que els participants valoren molt positivament. CARME FOSES, participant "La col·laboració i la idea del companyerisme i l'amistat i de trobar-te amb tot i de participar en tot el que et diuen és molt enriquidor" BIANCA RODRÍGUEZ, participant "És com actuar davant de molta gent. Jo ja havia fet teatre al cole i m'agrada" L'estrena serà aquest dijous a les 9 del vespre a la plaça de Las Navas.

Molts dels actors de ‘Movent-nos’ és la primera vegada que pugen a l’escenari. Aquesta obra de teatre col·lectiu barreja el moviment amb la música i parla sobre la vida al barri del Poble-sec i els efectes de les presses del dia a dia. La idea va sorgir dels mateixos participants, que durant quatre assajos han anat fent les seves aportacions.

Per poder tirar endavant aquest projecte, la Fundació Marabal ha comptat amb la col·laboració de l’Institut del Teatre. Aquesta institució no només ha cedit les instal·lacions per fer els assajos sinó també la participació d’algun dels seus professors, que han aportat idees a l’obra.

Aquesta funció serà un dels actes programats a la Festa Major del Poble-sec i l’estrena serà aquest dijous a les 21 h a la plaça de Las Navas.