El festival DAU 2023 ha aplegat centenars d’aficionats dels jocs de taula al recinte de la Fabra i Coats. Les cues per descobrir els jocs més clàssics i les últimes estrenes del sector han estat la tònica d’aquest matí de dissabte. De fet, els organitzadors del festival han assegurat a betevé que esperen batre un rècord de participació en una edició que posa l’accent en els jocs que han creat dones. Un àmbit en el qual, segons afirmen des del festival, el gènere femení no sempre ha tingut el reconeixement i prestigi que li pertoca.

Jocs per a tots els gustos

El DAU reuneix en un sol espai jocs per a totes les edats i tots els gustos: de taula, de rol, històrics, tradicionals… Tot plegat ha convertit aquest festival en un dels més rellevants en l’àmbit europeu. El comissari del Dau Barcelona, Oriol Crespo, defensa que el festival és molt més que un esdeveniment de jocs de taula. “A través del joc descobrim noves maneres de pensar, interactuar i aprendre. En ajuden a desenvolupar habilitats socials i resoldre problemes”, afirma Crespo.

Festival dau 2023 Barcelona

Recuperen l’horari d’abans de la pandèmia

Aquesta edició del DAU té una altra novetat: recupera els horaris d’abans de la pandèmia. Per tant, els amants del joc podran gaudir de la seva passió aquest dissabte i diumenge des de les 10 h fins a les 20 h. A més aquells que no volen sortir poden matar la gana amb un nou servei de restauració amb furgoteques (“food trucks”) distribuïts per tot el recinte.