Els britànics Mammal Hands i el trompetista nordamericà Avishai Cohen han actuat a la sala Paral·lel 62 en el marc del cicle Piñata Series. Un minifestival que es va fer per primer cop el 2021 i que enguany, des de finals d’octubre i fins al 25 de novembre, ha programat 12 concerts.

“Hi ha sobretot jazz i World Music, però sobretot el que busquem és fer concerts dobles, de manera que el públic que ve a veure determinat artista pugui descobrir-ne un altre de més emergent. És entre un festival i un concert”, explica Carlos Martínez, de la promotora de concerts organitzadora.

Duet de superbateries

És el cas de la vetllada que ha aplegat Avishai Cohen i Mammal Hands, dues propostes de jazz contemporani, en el cas del grup britànic influït per músiques molt diverses, com l’ambient i el progressiu. Diumenge, 19 de novembre, arriba un duet de superbateries: Billy Cobham i Mark Giuliana, i dilluns, 20, també a la Paral·lel 62 (principal seu del cicle) la cantant de Cap Verd Mayra Andrade, amb les entrades exhaurides.

Altres concerts dobles pendents són els de Fatoumata Diawara i The Cavemen i el de Lex Amor i Kassa Overall.