Metallica tornarà a actuar a Barcelona la primavera vinent, concretament el 5 de maig. Ho farà en el marc d’una gira europea en què la mítica banda de rock tocarà en grans recintes oberts. En el cas de la ciutat de Barcelona ho faran a l’Estadi Olímpic. També passaran per Madrid, el 3 de maig, on actuaran a Valdebebas, al mateix recinte que es fa servir per al festival Mad Cool.

Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda aquest divendres als webs Livenation.es, Ticketmaster.es i Red Ticketmaster. Els preus de les entrades a l’Estadi Olímpic aniran dels 65 als 125 euros. Inclouran una còpia física o digital de l’últim àlbum de la banda, ‘Hardwired… to self-destruct’, el desè de la seva carrera.

La històrica banda nord-americana vindrà un altre cop a Barcelona només 15 mesos després de la seva darrera actuació a la ciutat, el 7 de febrer passat al Palau Sant Jordi. Van esgotar totes les entrades i van donar part de la recaptació —17.500 euros— a Arrels Fundació. Es tracta d’una donació que els músics acostumen a fer allà on toquen per col·laborar amb entitats socials de la ciutat en qüestió. Els entreguen un euro de cada entrada venuda.