Amb l’arribada de la tardor s’acosta sempre una nova onada de llançaments discogràfics: és moment d’encarar el final de l’any amb nous àlbums que segueixin escalfant els dies a mida que es van escurçant. Alguns ja ho han fet: és el cas de David Guetta, que acaba de publicar el seu setè àlbum – anomenat precisament ‘7’ – , on, una vegada més, hi trobem una llista inacabable de solistes destacats.

Sense dates confirmades, qui també ens donaven pistes aquesta setmana dels seus propers treballs són Mariah Carey, La Casa Azul o Mala Rodríguez. Per separat, no ens espantem! La primera ens ha sorprès amb “GTFO”, un elegant mig temps que podria firmar perfectament un artista de trap com Drake. En el segon cas, Guille Milkyway ens canta sobre el desig universal d’aconseguir volar, basant-se en el fatídic final d’un sastre franco-austríac. I “la Mala” tonteja amb el reguetón a ‘Contigo’ acompanyada de Stylo G… Serà aquest el so del seu nou treball?

Però a l’’Habitació 910’ també tenim lloc per els artistes que ens han fet ballar i emocionar-nos tot aquest estiu: Ariana Grande i el seu quart àlbum d’estudi, el retorn de la sueca Robyn, Rosalía, Janet Jackson amb Kanye West, …

Preparats per tant de pop? Ja ho sabeu, el millor el trobareu aquí, a l’‘Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part