El Mago Pop fa un pas més en la seva projecció internacional i ha anunciat la compra del Branson Magic Theatre, a l’estat de Missouri, als Estats Units. L’espai, amb 2.800 localitats està situat al conegut County 76 Boulevard, una via principal de la ciutat, considerada com la capital mundial dels espectacles en viu. Aquí hi ha més de 50 sales que ofereixen un centenar de propostes de forma simultània. Segons ha informat la companyia, el Mago Pop tindrà com a veïns personatges coneguts com Dolly Parton (propietària del Dolly Parton’s Stampede) o Tiger Woods, propietari d’un dels camps de golf més grans de la zona.

D’aquesta manera, el Mago Pop es convertirà en propietari de dos teatres, després d’adquirir el Teatre Victòria de Barcelona l’any 2019. Díaz assegura que gestionar-lo és un somni personal i professional. El Teatre Victòria és una de les sales més grans de la ciutat, amb més d’un miler de butaques.

Les entrades per Broadway ja han sortit a la venda

A banda d’aquest anunci, el Mago Pop ja prepara el seu aterratge a Broadway, previst per al proper 17 d’agost. La pandèmia va obligar a frenar el seu debut a Nova York, però ara les entrades ja han sortit a la venda. L’il·lusionista català actuarà a l’històric Ethel Barrymore Teather i es convertirà en el mag més jove a trepitjar un teatre a Broadway. Al Barrymore han actuat actors com Marlon Brandon o Katherine Hepburn.