El director de ‘L’orfenat’ (2007) ha rodat aquest pel·lícula amb un gran cartell, els actors Naomi Watts i Ewan McGregor. El llargmetratge explica la història real que van patir Maria Belón, Enrique Álvarez i els seus fills, que passaven unes vacances de Nadal a Indonèsia i van ser sorpresos pel tsunami. La pel·lícula ha rebut molt bones crítiques sobretot per l’espectacularitat de les imatges a l’hora de recrear el tsunami i per la història en si d’aquesta família.

Què n’opinen els espectadors?

Eduard Alonso: “És molt impressionant i bastant dramàtica. He plorat bastant. Els efectes especialistes són massa realistes i els actors bastant bé. El nen que fa de Lucas ho fa molt bé.”

Glòria Biosca: “He sortit amb molta sensació de pena. Ho passes malament. Sembla impossible que la gent se salvi. Els efectes especials són impressionants. Per mi és una pel·lícula molt ben feta.”

Carlota Bassas: “M’ha agradat molt, sobretot la història. M’ha emocionat i he plorat una mica. Els retrobaments de la família són els millors moments.”

Oriol Garcia: “No m’ha semblat res de l’altre món, és una pel·lícula normal. Cal dir que és molt realista. Les escenes que recreen el tsunami no semblen fetes amb ordinador.”