PAULA JARRIN, Llibreria Al·lots "El primer llibre que recomanem és 'El rei de la casa' de la Marta Altés. És la història d'un gat que és el rei de la casa serà destronat per la vinguda d'un gos. Ens serveix per parlar del tema del germanet, de l'arribada d'un altre a casa, sense tenir un nen o nena com a protagonista, i amés a més és un llibre que ens permet amb la canalla de tres, quatre anys que podrà gaudir. Per als nens a partir de sis anys 'La muntanya de llibres més alta del món' de la autora també de casa nostra Rocio Bonilla (album il·lustrat editat per Anima Llibres). És un nen l'Enric que ell pensa que ha nascut per volar però té un problema i és que no té ales. I la seva mare li posarà a les mans la millor eina que tenim els humans per volar que són els llibres. Per a nens que llegeixen sols 'La cançó del parc' dels barcelonins Jaume Copons i Liliana Fortuny. El gran conflicte que el doctor brot, dolent de la nissaga vol construir un centre comercial al parc. Visualment és molt atractiva i està ben escrit. té la combinació perfecta de les dues parts Per acabar la última recomanació de juvenil 'La merla blava' de la Maria Carme Roca. Barcelona serà un dels protagonistes d'aquesta història, on dues dones gairebé idèntiques es trobaran i la història que és una confraria que intenta restaurar tots els drets perduts després de l'ocupació i el setge de 1714.

La Paula Jarrin, llibretera d’Al·lots proposa per als lectors més petits ‘El rei de la casa’ de la Marta Altés, editat per Blackie books. És la història d’un gat que és el rei de la casa serà destronat per la vinguda d’un gos. Un llibre molt recomanable per a les famílies a punt de créixer però també per als nens i nenes que no esperen un germà, i que serveix per tractar el tema sense tenir com a protagonistes infants.

Per als nens a partir de sis anys ‘La muntanya de llibres més alta del món’ de Rocio Bonilla editat per Anima Llibres. Aquesta segona proposta és un àlbum il·lustrat en què el protagonista és l’Enric, un nen que pensa que ha nascut per volar però que té un problema i és que no té ales. La seva mare li posarà a les mans la millor eina que tenim els humans per volar que són els llibres.

La tercera proposta que fan des d’Al·lots va dirigida als nens que ja llegeixen sols i que tenen a partir de set, vuit, nou anys. Es diu ‘La cançó del parc’ dels barcelonins Jaume Copons i Liliana Fortuny. És el tercer de la saga anomenada ‘L’Agus i els monstres’ que publica l’editorial Combel. En aquesta ocasió el gran conflicte és que el doctor Brot, (el dolent de la nissaga), vol construir un centre comercial al parc on l’Agus i el senyor Flat gaudeixen de la lectura. La Paula Jarrin la recomana perquè visualment és molt atractiva i està ben escrita, és a dir, que “té la combinació perfecta de les dues coses”.

Per últim també fan una proposta per al públic juvenil, nois i noies a partir de 12 anys. ‘La merla blava’ és una novel·la de ficció històrica de la Maria Carme Roca que explica la Barcelona de 1715, després de la desfeta de 1714. La ciutat és una de les protagonistes on dues dones gairebé idèntiques, separades per la classe social (una és benestant i l’altre pobre) es trobaran. Com a rerefons també la història de la merla blava, que dóna nom al llibre, i que va ser una antiga confraria que va intentar restaurar tots els drets perduts després de l’ocupació i el setge de 1714.