My Fair Lady Liceu 2021

Després de tancar la temporada operística, el Gran Teatre del Liceu estrenarà a Barcelona una versió semiescenificada del musical ‘My fair lady’, de Frederik Loewe. El director Alfonso Casado Trigo es posarà al capdavant de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu en dues úniques funcions, el 22 i el 23 de juliol.

El repartiment serà el mateix que dies abans haurà presentat l’obra al Grange Festival de Londres: Ellie Laugharne, Steven Pacey, Richard Surt, Peter Polycarpou, Nadim Naarman i Susie Blake. La comèdia narra la història de la florista Eliza Doolittle, que comença a rebre lliçons del fonetista Henry Higgins, qui s’obsessiona a convertir-la en una dama elegant de l’alta societat londinenca.

L’obra ha estat guardonada amb diversos premis

La producció semiescenificada, feta per Guy Unsworth, s’ha estrenat a Londres aquest divendres. Unsworth és conegut per ser el director d’escena de diversos musicals actuals, com ‘Cool rider’ o ‘Julius Caesar’, entre altres. L’obra, inspirada en el ‘Pigmalió’ de Bernard Shaw, va guanyar sis premis Tony després de la seva estrena el 1956 a Broadway, mentre que l’adaptació cinematogràfica va recollir fins a vuit Oscars.