'Secret' s'ambienta a Nova Orleans i, a diferència de la famosa trilogia '50 ombres d'en Grey', aquest cop la dona agafa les regnes per fer realitat les fantasies eròtiques. CRISTINA HERNÁNDEZ directora de l'editorial Planeta Internacional "poden entrar en aquest club i de cada fantasia en treuen un aprenentatge". Amb tres anys d'història, la jove editorial BlackieBooks, s'estrena amb una col·lecció per al públic infantil. I com a novetat per a adults 'La cápsula del tiempo', de Miki Otero, que té la peculiaritat que es llegeix amb el format de tria la teva aventura. Per aventures, les que viurà Javier Sierra. Planeta ja té a punt 'El maestro del Prado' que sortirà a la venda el 5 de febrer. Sierra esdevé protagonista d'aquest llibre, a mig camí entre la novel·la i l'assaig històric, que transcorre al museu del Prado i que revela missatges encoberts dels quadres del Renaixement. Un exemple de com els autors es reinventen per guanyar lectors. Per BlackieBooks el secret de l'èxit és clar. JAN MARTÍ Editorial Blackie Books "No descansar mai de tenir noves idees i buscar grans llibres que canviïn les vides dels nostres lectors." Els autors també reclamen defugir les tendències. CARE SANTOS escriptora "Corres el risc de no fer allò que vols fer i a sobre que no et vagi bé. Les tendències són fugisseres." Care Santos publicarà 'L'aire que respires' el proper 21 de febrer. Una novel·la ambientada a la Barcelona de 1808, coincidint amb la invasió napoleònica. Si aquesta o la resta de títols que es publicaran el 2013 seran un bestseller o no, només el temps ho dirà.

L’editorial Planeta confirma que en els últims mesos ha rebut molts manuscrits de novel·la eròtica i que el que els va convèncer de ‘Secret’ és el paper dominant de la dona, que “agafa les regnes de les relacions per fer realitat les fantasies eròtiques”, diu Cristina Hernández,  directora de l’editorial Planeta Internacional.

Planeta no només té en posició de sortida la novel·la ‘Secret’ sinó que també confia a convèncer els seguidors de Javier Sierra. L’autor publicarà el 5 de febrer ‘El maestro del Prado’ , un llibre a mig camí entre la novel·la i l’assaig històric, que transcorre al museu del Prado i que revela missatges encoberts dels quadres del Renaixement.

L’escriptora Care Santos també té novetats per al 2013. ‘L’aire que respires’ s’ambienta a Barcelona just en el moment de la invasió napoleònica. Els protagonistes són personatges reals que l’autora ha novel·lat. “L’excusa és l’amor als llibres. És una novel·la de llibreters, llibreries i llibres perduts”, explica Santos. En l’actual context de crisi del sector i davant l’èxit que determinades temàtiques tenen, l’escriptora es nega a deixar-se portar per les tendències:“no s’ha d’escriure pensant en tendències perquè són fugisseres”.

La jove editorial Blackie Books estrena aquest 2013 una col·lecció per al públic infantil i reeditarà vells èxits amb coberta rústica en un format més econòmic. Per al públic adult la novetat més destacada és ‘La cápsula del tiempo’, de Miki Otero.