El duo Ladilla Rusa, tot un referent de l’electropop a l’escena barcelonina, acaba d’estrenar videoclip. I un dels escenaris principals no és altre que el barri de Torre Baró. Els dos intèrprets, vestits de superherois, es passegen pel mirador de Torre Baró, la plaça dels Eucaliptus o el pont que connecta amb el barri de Vallbona.

També s’aturen a la terrassa del Bar Can Magi, ubicat al barri de la Guineueta, molt a prop del CAP. Tania Lozano i Víctor F. Clares, integrants de Ladilla Rusa, alliberen tota la ràbia en una cançó que vessa històries de venjança, sense oblidar mai l’humor i el cinisme que els caracteritza.

Un videoclip farcit de venjances “de pel·lícula”

La lletra del nou senzill, ‘Madre mía el asco que me das‘, està farcida d’idees esbojarrades per venjar-se d’aquelles persones que, ens diuen, s’han portat malament. Empentar-lo quan baixa les escales, punxa-li les rodes de la moto o enverinar-lo amb productes de neteja dins el cubata són algunes de les propostes.

Una llarga llista de venjances que inclouen moltes referències cinematogràfiques dins el videoclip. Tota una estirada d’orelles que s’inclou dins un vídeo inspirat en les pel·lícules d’acció. Luis Levrato, director de videoclips mítics del duet com ara ‘Macaulay Culkin’ o ‘Kitt y los coches del pasado’, és també l’encarregat de plasmar en imatges el nou treball de grup.