Un bon lloc i les mans ben obertes. Nens i nenes ja estan preparats per omplir les seves bosses de caramels. Els més grans també en volen i alguns fans servir mètodes més enginyosos. MONTSERRAT TORROELLA: "per collir alguns caramels i de tant en tant m'agrada menjar-me'ls" SÍLVIA BERNADÍN: " és típic de la festa, que els caramels et caiguin a sobre" Centenars de persones han esperat per veure els cavalls, els carros i la banda de música de la Guàrdia Urbana. Mentrestant, la Neus ha estat repartint un altre tipus de dolços. NEUS: "estem donant galetes i cava, que ja és tradició això eh, és tradició". Alguns altres, com en Daniel, no tenen clar si podran amb tant de sucre: DANIEL VENDRELL (6 anys): "no se si me'ls podré menjar tots". STAND UP: "I després de la cercavila, on s'han repartit més de 30 tones de caramels, una missa en honor al patró del barri i un aperitiu posen el punt i final a les Festes de Sant Medir". Tot i així, als escombrareis encara els queda una llarga estona per deixar ben nets els carrers de La Bordeta.

El bon temps ha permès gaudir de la cercavila que ha començat al carrer de la Constitució i ha continuat repartint caramels i llaminadures seguint el tradicional recorregut dels tres tombs. Per tal d’aconseguir un bon grapat, els més menuts han fet servir bosses, mentre que alguns adults ho han provat, fins i tot, amb paraigües.

Centenars de persones han esperat per veure el pas de les colles, que han repartit més de 30 tones de caramels, llaminadures i dolços. Després dels tres tombs pels carrers del barri, la cercavila ha finalitzat amb la missa solemne a la parròquia de Sant Medir i un aperitiu, que han posat el punt i final a les Festes de Sant Medir.

I com dicta la tradició, algunes veïnes del barri de La Bordeta han repartit galetes o vi entre la gent. Ha estat el cas de la Neus i les seves amigues, que s’han encarregat d’endolcir el camí de la cercavila.