Després de tres anys tancada, l'antiga Fira d'Antiquaris ha reobert amb el nom de Fira d'Art Modern i Antic. Durant els quatre dies que ha durat, prop de 7.000 persones s'hi han acostat a comprar o, senzillament, a veure les obres d'art que hi ha al recinte. SERGI CLAVELL, secretari del Gremi d'Antiquaris de Catalunya "Les vendes han anat molt gràcies en part al fet que els expositors jo crec que han entès molt bé de què anava aquesta fira, era una fira de recuperar el contacte amb els clients, recuperar el contacte amb gent que ens havia comprat molt i que havia perdut un punt aquesta connexió i s'ha emportat peces més que de molt preu, peces molt atractives a preus motl llaminers, peces que feia il·lusió comprar." Una trentena d'expositors han pogut ensenyar prop de 20.000 peces de mobiliari, pintura, escultura o joieria de diverses èpoques. N'hi ha de més antigues, com aquest mural del segle III dC , fins a altres de més contemporànies. Els expositors consideren que ara és un bon moment per comprar i fan un balanç positiu de l'edició d'enguany i ho veuen com una oportunitat per retrobar-se amb els clients. OLGA DE SANDOVAL, Antiguitats Olga de Sandoval "Per retrobar clients, per fer clients nous, retrobar i que la gent jove torni a veure les fires d'antiquaris com una cosa més fàcils per ells perquè de vegades a les botigues els hi costa més i dins de totes les coses que arribem a fer durant l'any, això ha de ser un punt més perquè vingui la gent jove i la gent gran com sempre." GEMMA ESCRIBÀ "Es para mi casa, es un pintor que siempre me ha gustado mucho, es un pintor catalan que aqui hay bastante obra de este pintor en Barcelona y en Madrid es muy dificil encontrarlo, alguna vez en Ifema lo he visto, pero no he visto la cantidad de obras de este pintor que he visto hoy aquí." La Fira espera poder consolidar-se i repetir-se l'any que ve.

Prop de 7.000 persones han assistit a la Fira d’Art Modern i Antic (FAMA)

. Els organitzadors i els expositors estan satisfets amb l’acollida que ha tingut l’esdeveniment i amb les vendes.

Diversos expositors com Clavell&Morgades, Galeria David Cervelló, Kotobuki-Le Cabinet Japonais, Galeria d’Art Roger Viñuela, Xarrié Antiquaris o Olga de Sandoval han exposat aquests dies. En total, 20.000 peces amb més de 5.000 anys de diferència.

La Fira ha servit per recuperar antics clients o fer-ne de nous. Consideren que és un bon moment per vendre, però sobretot per comprar. També es vol apropar el col·leccionisme i les antiguitats als joves. La Fira d’Art Modern i Antic espera poder consolidar-se i repetir-se l’any que ve, després de dos anys de no fer-se.