Isabella Rossellini, filla de l’actriu sueca Ingrid Bergman i del director de cinema Roberto Rossellini, ha triat Barcelona per a l’estrena mundial de l’obra. Aquesta decisió l’ha presa, en part, perquè té una estreta relació amb el director artístic del Teatre Akadèmia i codirector de l’obra, Guido Torlonia. Rossellini és també codirectora de l’espectacle.

La relació de la ment humana i l’animal

L’artista defineix la seva peça teatral com “un petit circ” perquè parla del món animal. En el monòleg fa referència a les semblances i connexions que hi ha entre les ments humanes i les dels animals. Amb ‘Link Link Circus’ vol generar debat sobre aquest tema. L’actriu es basa en dades científiques i interpreta el text amb una visió molt còmica. No és gratuït que Rossellini vulgui parlar d’aquest món perquè ha estudiat etologia (el comportament i la comunicació dels animals).

Isabella Rossellini teatre link link circus

Un gos actor en escena

A l’escenari hi haurà el seu gos Pan, que es posarà en la pell d’altres tipus d’animals. També l’acompanyarà Schuyler Beeman, actor i ensinistrador de gossos. A més, l’espectacle està il·lustrat amb els seus curts còmics i dibuixos. Un cop que l’artista acabi amb les funcions programades a Barcelona l’obra començarà una gira mundial. La companyia ha anunciat que l’espectacle es podrà veure a Nova York, Los Angeles, Toronto, Sao Paulo i Londres. L’obra és la gran aposta del Teatre Akadèmia per a aquesta temporada 2017-2018.