Així sona la Gospel Experience. Amb cançons evangelistes i ben animades el cor Units pel Gospel vol que el públic participi en l'espectacle. Un fet, diuen, que s'assembla més al gospel que es fa als Estats Units i no pas al d'Europa. LAURA FLORES, directora de Units pel Gospel "Que no sea el concepto de gospel de concierto sinó concepto gospel que se puede vivir en Estados Unidos. Lo mismo que vemos en las películas, que la gente participe, que la gente cante, que la gente baile, que la gente de palmas." Les seves cançons es basen en el gospel més tradicional amb interpretacions com 'C'est si bon' o 'Jesus azali awá'. Aquest 2015, però, amplien el repertori amb nous temes. "Nosotros no hacemos las canciones que hacen los demás, como 'Oh happy day'. Nosotros pasamos de todo eso simplemente porque hay mucha más música gospel." El cor es va crear ara fa dos anys i la majoria dels integrants provenen d'altres grups. Format per 40 coristes i dos músics, tots canten per afició i combinen el gospel amb la seva feina habitual. En el cas de la Rosanna, no li agradava gens fins que el seu marit s'hi va aficionar i ho va viure de més a prop. ROSANNA VALLS, corista "Vaig començar a investigar les lletres, els continguts de les lletres i a partir d'aquí va ser quan em vaig incorporar i aficionar a aquest tipus de música... que no deixa de ser un missatge d'alliberament de les cadenes que tots portem." Escoltar la veu dels Units pel Gospel costa cinc euros. Una experiència que omple la parròquia el primer divendres de cada mes.

Sota la direcció de Laura Flores, el grup Units pel Gospel està integrat per uns 40 cantaires i dos músics. Tots canten per afició i combinen el gospel amb la seva feina habitual. Aquest divendres han estrenat el nou repertori de cançons gospel en diferents idiomes. Aprofundeixen en aquesta tradició musical i fugen de les cançons més conegudes com ‘Oh happy day’. No és que no els agradin, però volen demostrar que n’hi ha moltes més i que són igual de bones.

Units pel Gospel vol que el públic participi en l’espectacle, com es fa a les esglésies dels Estats Units (no tant a les europees). Diuen que no es tracta d’un concert musical normal, sinó d’una ‘Gospel Experience’. En tot cas, escoltar la veu dels Units pel Gospel costa cinc euros. Una experiència que omple la parròquia del carrer de Santa Anna el primer divendres de cada mes.