Amb ritmes com aquest, els veïns de la Bordeta han celebrat l'entrada del 2015. Ja fa 17 anys que la Parròquia de Sant Medir organitza aquesta festa popular, en què sobretot hi ha veïns del barri. "Me gusta más esto, me gusta más de barrio... Lo veo más familiar." "És gratis, la festa està igual, a més la música m'agrada bastant més, és més 'pachangueo', més de... aaii això era el que ballava de petita!!" "Som mares solteres i avui estem amb totes les nostres filles." Alguns s'hi han sumat després de veure les campanades a l'avinguda de la reina de Maria Cristina. "És el primer any que venim aquí. Normalment ho fem a casa però la canalla és una mica més gran i hem decidit sortir fóra i fer-ho al carrer." Doncs els més petits han ballat com els que més, tot i que alguns no han aguantat el ritme. I al Poble Espanyol, també molta festa, això sí, per a un ambient més juvenil. Aquí s'hi ha concentrat 9.400 persones. Les entrades es van esgotar tres dies abans de la nit de Cap d'Any. "Crec que inaugurar l'any amb aquest ambient festiu amb els amics i aquesta festa és el millor per començar l'any nou." "Normalment acostumo anar a llocs tancats i em semblava que aquest lloc així més obert amb música i tal estaria força bé." "Estar con los amigos, disfrutar del nuevo año... I las uvas con la familia. Siempre, primero con la familia, luego se sale." Aquí les cançons també han estat ben conegudes. Altres han preferit donar la benvinguda al 2015 a la platja, que gràcies als serveis de neteja ara ja està ben neta.

Per celebrar la nit de Cap d’Any, la ciutat ofereix festa per a tots els gustos. Al barri de la Bordeta, per exemple, la parròquia de Sant Medir cada any organitza una festa popular on s’acosten veïns i families. Aquí ja fa 17 anys que es fa i és una de les celebracions gratuïtes més genuïnes.

Per als qui buscaven una mica més de marxa, amb ritmes més juvenils, sempre es podia anar el Poble Espanyol, si s’havia obtingut abans l’entrada, exhaurides ja tres dies abans. Al recinte de Montjuïc s’hi van aplegar 9.400 persones per viure una festa que fa 27 anys que s’organitza, enfocada sobretot al públic adolescent.