El Llum BCN 2024 viu la segona nit de festival amb una quarantena d’instal·lacions que il·luminen edificis i espais del Poblenou. En aquesta 13a edició hi han participat 13 artistes tant nacionals com internacionals. En la jornada de dissabte hi ha espais on s’estan registrant cues com a la zona del Disseny Hub Barcelona (DHUB) i l’entorn de les Glòries. A betevé recollim algunes de les millors imatges del Llum BCN 2024 al Poblenou.

Els visitants van gaudir divendres de la primera nit de creacions lumíniques amb menys aglomeracions. Les instal·lacions estan distribuïdes en tres espais diferents, amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat i evitar riuades de gent. Segons els organitzadors, en els tres dies del festival es preveu una assistència de 200.000 persones, una xifra que s’equipara a l’èxit de la darrera edició.

Enguany el Llum BCN s’han enfocat en dos aspectes. D’una banda, la relació de les obres amb l’espai públic que ocupen i, de l’altra, donar visibilitat a la dona i a les persones no binàries.