El públic familiar predomina en la Fira Modernista que se celebra aquest cap de setmana al carrer del Consell de Cent i a la Diagonal. De fet, aquest esdeveniment està considerat com la Festa Major de la Dreta de l’Eixample. Des de l’associació de comerciants i professionals CorEixample, s’ha preparat un programa divers i carregat d’activitats perquè tant el públic adult com l’infantil tinguin diverses activitats que estiguin adreçades a ells. Al llarg del dia d’avui, per exemple, els visitants han pogut gaudir de diversos concerts, espectacles i conferències. Per al públic infantil, a més, hi ha hagut un espai de contacontes, pintacares, castells inflables, tallers de manualitats i també d’escultures.

Aquest diumenge, una paellada popular que servirà per posar el punt final a l’edició d’aquest any de la Fira Modernista. A més, al llarg del dia hi haurà més activitats, com el cercavila de gegants, actuacions musicals i diversos tallers.

Aquest any, la Fira homenatja l’escultor Josep Llimona, un dels màxims representants del modernisme, amb motiu del 150è aniversari del seu naixement. També s’hi poden veure exposades dues carrosses fúnebres de principis del segle XX. En aquests tres dies que dura, s’han programat rutes guiades pel patrimoni modernista del barri, jornades de portes obertes a la Biblioteca Arús i a la Casa de Madrid, una rua de cotxes antics, espectacles i diverses atraccions de la Companyia Antigua i Barbuda.