En aquesta edició de la Fàbrica Singular, s’han posat a disposició del públic tallers “Do It Yourself”, on talleristes ensenyen  les seves tècniques i secrets perquè els visitants interessats puguin fer les seves pròpies peces. També s’ha organitzat un “showroom” de  dissenyadors i creatius independents, provinents de diferents disciplines, que han exposat i posat a l’abast del públic els seus productes relacionats amb la moda en general i infantil, joieria, sabates, bosses, complements per home i dona, il·lustració, decoració de la llar, plantes i, fins i tot, complements per a mascotes.

Les portes de la Sala del 39 de la Fàbrica Moritz Barcelona es van obrir divendres al vespre per La Fàbrica Singular i romanen obertes dissabte i diumenge des de les 12 hores fins les 22 hores.

La Fàbrica Singular és un projecte que va néixer el 2011 amb l’objectiu d’oferir als dissenyadors emergents un espai on exposar i vendre els seus productes. Alhora, es vol que puguin compartir aquest espai amb altres creatius i emprenedors.