El cicle de concerts Nits del Coliseum ha estat, segons l’organització, un èxit absolut. Ha esta una setmana de concerts en directe per recuperar l’essència de la musica en viu. La majoria de les actuacions, com la de José González, Califato 3/4 o Derby Motoreta’s Burrito Kachimba o les dues de Deforme Semanal, s’han fet amb les entrades exhaurides. La resta dels concerts han tingut un 80 % d’ocupació, de mitjana.

L’aixecament del confinament comarcal ha contribuït a aquest èxit, ja que hi ha pogut assistir gent de tot Catalunya. En total han passat pel Coliseum més de 5.000 persones, amb 750 localitats per espectacle. Tot i la situació de crisi sanitària, el públic s’ha mostrat amb moltes ganes de recuperar els espectacles de música en directe.

Mujeres tanca el cicle

Els barcelonins Mujeres han estat els encarregats de tancar el cicle aquest diumenge al vespre. El grup ha pujat a l’escenari amb molta motivació per poder tocar davant del públic, tot i la situació de pandèmia i les restriccions que pateix la cultura: “Què vols que et digui? Toquem tan poc que em fa molta il·lusió”, han dit.

Tot i que ja s’ha anunciat que el Primavera Sound del 2021 no es realitzarà, els promotors estan intentant organitzar algun espectacle o festival de petit format, com es va fer l’any passat al Fòrum.