in museu barcelona 2024
Foto: @Sortkat-49

A les 10 h d’aquest dilluns, 19 de febrer, es va obrir la reserva de places per a l’In Museu 2024, que en aquesta edició se celebrarà el 2 de març, i poques hores després totes les entrades per visitar els espais de la iniciativa s’han exhaurit.

Com que les places són limitades i a fi que tothom tingui la possibilitat de gaudir de l’experiència, l’organització recomana als assistents que, en cas de no poder assistir-hi finalment, cancel·lin les entrades per permetre que una altra persona en pugui gaudir. L’anul·lació es pot fer des d’un enllaç del correu electrònic de confirmació.

Els espais que van trigar més a omplir reserves

Els últims espais on quedaven entrades aquest dilluns a la tarda eren el Museu del Disseny, El Born Centre de Cultura i Memòria, el Museu de Ciències Naturals, el Museu de la Música i el Museu Etnològic i de Cultures del Món. 

Abans, durant el matí, ja van esgotar-se les entrades per veure els racons “prohibits” del Castell de Montjuïc, la Fundació Joan Miró, el MACBA, el MUHBA – Centre de Col·leccions —situat a la Zona Franca—, el MUHBA Plaça del Rei, el Jardí Botànic, el Museu Frederic Marès, el Museu Marítim, el MNAC, el Museu Picasso i el reial monestir de Santa Maria de Pedralbes.