casa vicens 5 euros
Foto: Casa Vicens

La Casa Vicens celebra aquest any el seu cinquè aniversari i, amb motiu d’aquesta fita, la casa museu ofereix 500 entrades per només 5 € per poder visitar les seves instal·lacions. Els tiquets per poder gaudir de la primera casa d’Antoni Gaudí, un petit oasi enmig de Gràcia, estaran disponibles a partir del 16 de novembre a la mitjanit i durant les següents 24 hores. Habitualment, l’entrada general costa 18 €.

Per poder aconseguir una d’aquestes entrades, la Casa Vicens informa que caldrà introduir el codi VANIVERSARI a la pestanya Visita lliure de la pàgina web de la casa museu a partir de la mitjanit del 16 de novembre, just el dia que la instal·lació farà un lustre.

L’edifici ha aconseguit convertir-se en Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

Què és la Casa Vicens?

Tal com informa la Casa Vicens en un comunicat, es tracta de la primera casa realitzada per Antoni Gaudí, entre els anys 1883 i 1885. Va ser el 2005 quan va ser declarada Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, tenint en compte que el jove arquitecte Gaudí va assentar aquí les bases de tota la seva arquitectura posterior. No va ser, però, fins al 2017 quan va obrir les portes al públic després de tres anys de rehabilitació i restauració de les instal·lacions.

La Casa Vicens disposa de distintius i segells pel seu compromís amb la sostenibilitat i qualitat turístiques.

casa vicens