Alphabeat no havia actuat mai fins ara a Barcelona per bé que l'últim videoclip de la banda, el de la cançó 'Love Sea', transcorre en part a la ciutat. I del vídeo a l'escenari, l'espai en què els danesos ofereixen un espectacle pop amb reminiscències dels anys vuitanta. La banda no és gaire coneguda aquí, tot i que ha aconseguit situar alguns dels seus senzills en els primers llocs de les llistes d'èxits del Regne Unit o de Bèlgica. Per ells, la música és sinònim de diversió. ANDERS SG, vocalista d'Alphabeat "No vam començar el grup per tenir èxit. Va ser únicament per passar-nos-ho bé i escriure algunes cançons i tocar-les a la nostra ciutat. I després tot es va anar fent gran i més gran. Crec que aquesta és la raó per la qual encara avui seguim junts. Hem estat junts molts anys i ens ho passem bé." STINE BRAMSEN, vocalista d'Alphabeat "Crec que part de la felicitat ve perquè ens agrada la música pop. Ens encanta cantar-la, tocar-la i escriure les cançons. No hi ha res millor que la gent canti i balli les cançons amb nosaltres." I la diversió dels Alphabeat és fer música alegre. Tornades repetitives, sons optimistes i estivals que són desacomplexadament pop. STINE BRAMSEN, vocalista d'Alphabeat "Molta música pop és com el menjar ràpid. Però també es pot fer pop com el que es feia als anys 60 i que ha durat dècades. Això és el que nosaltres volem fer." El concert ha servit per presentar el seu tercer disc, 'Express Non-Stop'. Però per al públic, el tema estrella continua essent aquest, 'Fascination', el senzill que els va donar a conèixer i que els va situar com un dels grups emergents en l'escena del pop europeu.

La formació, molt coneguda al Regne Unit i als països escandinaus, va obrir el concert amb ‘Vacation’, el primer senzill del seu darrer disc. A partir d’aquí van alternar temes nous amb èxits com ‘The Spell’ o ‘Boyfriend’. Sens dubte, la cançó més aclamada durant el concert va ser ‘Fascination’, el tema amb què es van donar a conèixer i que els va situar a les llistes dels singles més venuts a Bèlgica, Dinamarca o el Regne Unit.

Alphabeat ha arrencat a Barcelona la segona part de la gira Express Non-Stop, un tour que els portarà, fins al 2 de març, per diverses ciutats de Dinamarca i els Països Baixos.