LLORENÇ CODERN, vocal del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià "Les noves butaques, que és l'última part que farem, les hem convertit en el símbol del que ha de ser aquesta remodelació. Per això, les velles poden ser un element de record per a la gent que vulgui i les noves poden ser apadrinades."

De moment, ja se n’han donat més d’un centenar. Segons el vocal del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, Llorenç Codern, “la iniciativa ha estat un èxit i ha servit perquè a les cases de Barcelona quedi un record de les butaques del cinema Spring, enderrocat el 1985, i també del Teatre de Sarrià.

En l’últim episodi de la remodelació serà quan es canviarà tot el pati de butaques. Cobern explica que el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià ha volgut “convertir la butaca en el símbol del teatre i d’aquesta remodelació“,  ja que qui vulgui podrà apadrinar-ne una per 300 euros, una iniciativa que pretén ajudar a pagar la reforma.

Tercera remodelació del teatre

Les obres del teatre s’allargaran fins al mes de novembre aproximadament. Principalment, durant aquest període es preveu canviar el terra del recinte, instal·lar un ascensor i renovar totes les butaques.