Es tracta d’una selecció d’obres, majoritàriament recents, que inclou dibuixos, olis i escultures. Peces que reflecteixen la investigació que Antonio López fa del cos humà, ja sigui infantil o adult. De fet, els néts de l’artista han estat per a ell font d’inspiració com es pot apreciar a ‘Prototipo para la noche’, una gran màscara de poliuretà que pren el rostre de la seva néta Carmen. Destaquen també el conjunt de caps d’infants escolpits en diferents materials que es pot veure en la mostra i que presenten un repertori expressiu de la primera etapa de la vida.

Al seu costat, peces imponents com l”Hombre’ de bronze, en la qual aconsegueix transmetre amb força la idea de moviment. Una obra de gran format que es contraposa a dibuixos preparatoris que permeten al visitant intuir el procés creatiu d’un dels metres del realisme espanyol contemporani.

La mostra forma part del programa de la Barcelona Gallery Weekend, que durant quatre dies ofereix activitats en una quarantena d’espais artístics de la ciutat.