La Galeria Carles Taché, al carrer del Consell de Cent, el programa de BTV ‘Escletxes’ i la comissària d’exposicions Marta Gili són alguns dels set guardonats amb els Premis GAC. Aquest reconeixement premia galeries, col·leccionistes, crítics d’art, comissaris i mitjans de comunicació que potencien el galerisme.

El programa ‘Escletxes’, que s’emet a BTV, ha rebut el premi al mitjà de comunicació. Un reconeixement al format innovador i per la difusió que fa de l’art i les exposicions. Cada setmana el programa ens apropa pintors, dissenyadors, escultors, fotogràfs i altres artistes.

La Galeria d’Art Carles Taché, que ja té 25 anys d’història, ha rebut el premi a la galeria per la trajectòria. Un espai on es poden veure les obres d’artistes reconeguts i d’altres que són emergents.

També s’ha entregat el premi honorífic a l’artista català Antoni Muntadas. Reconegut com un dels pioners del media art i l’art conceptual al país. A Muntadas se li reconeix l’extensa relació que ha tingut i que té amb les galeries d’art catalanes.