ALFONSO LANZA, codirector del Primavera Sound "Yo creo que la edición de este año para nosotros es tocar techo. Con lo cual a nivel de público todo un éxito. El tiempo ha estado muy amenazante durante las dos semanas previas al festival, es verdad que nos asustamos porque había bastante previsión de lluvia. Finalmente no ha llovido que es lo más importante aunque es cierto que ha hecho mucho más frío de lo habitual. Pero sin embargo el público lo ha soportado, ha venido abrigado, han disfrutado de los conciertos. Y a nivel musical yo creo que como cada año, todo un éxito."

Aquest dissabte, l’organització del Primavera Sound ha presentat el balanç dels quatre dies de festival on s’han fet 235 actuacions repartides entre les del Parc de Fòrum i els concerts gratuïts als carrers de Barcelona.

De les 170.000 persones que han passat per els diferents escenaris, enguany, el públic estranger ha augmentat un 7%, provinent majoritàriament del Regne Unit, França i Itàlia, tot i que també despunta el nombre de públic que ve dels Estats Units i dels països nòrdics. Pel que fa a la mitjana d’edat dels assistents, tot i que es tracta en gran part d’un públic jove, està entre els 30 i 35 anys.

El Primavera Sound s’ha reservat una sorpresa d’última hora i ha anunciat que, aquest dissabte, donarà a conèixer un dels grups estrella que actuaran en l’edició de l’any vinent a través de les pantalles gegants instal·lades al Parc del Fòrum. L’organització també ha donat explicacions en roda de premsa de la cancel·lació de l’actuació de la banda Band of Horses, que no han pogut sortir dels Estats Units a causa dels tornados a Oklahoma, i ha destacat que aquest era l’únic concert que la banda nord-americana tenia previst a Europa. La seva actuació serà substituïda per Deerhunter, que ja va actuar en l’edició de 2009.