Riuada de gent ahir al Parc del Fòrum. La imatge esperada però vestida d'hivern: caputxes, bufandes, barrets de llana, fins i tot mantes i alguna solució de reciclatge. Les barres de cervesa, potser més buides que altres anys, tot i que tampoc els preusno acompanyen. "Crec que són una mica excessius. Podrien ser una mica més barats perquè ja que l'entrada és cara i no et deixen entrar res de res..." "Deberían tener precios más económicos de comida y de bebida." Ahir venia més de gust que mai l'únic escenari cobert, el de l'Auditori. Llargues cues per veure-hi Daniel Johnston, el turmentat cantautor texà. Un dels molts reclams de la jornada era miss Solange Knowles, germana petita de la cantant Beyoncé. Ha triat un camí, però, menys comercial, inclinat cap a un soul dens, de rítmica repetitiva. Gens "hipster" i xocantment exòtica l'actuació dels malinesos Tinariwen en un dels escenaris més grans. VICTOR GIRALT JONAMA 'I és que si l'any passat el Primavera va obrir una finestra al Metal, enguany fa una mirada cap al continent africà." The Breeders, Jesus and Mary Chain o James Blake van rivalitzar per atraure les masses, però sense cap opció per competir amb els refundats Blur, que van descarregar, d'entrada, un dels himnes juvenils dels 90's:'Boys and girls' La imatge d'aquest festival és sens dubte la dels milers de seguidors de Blur ballant davant l'escenari principal.

Les estrelles del pop britànic Blur han demostrat la matinada d’aquest dissabte estar en plena forma en el seu concert davant d’unes 40.000 persones. Tot i que la temperatura era més pròpia de la tardor que de la primavera, l’escenari principal del parc del Fòrum es va omplir de gom a gom per escoltar els famosos “hits” de la banda britànica després de 10 anys del seu últim concert a Barcelona, a la Sala Razmatazz.

Un dels altres reclams de la nit va ser l’actuació de Solange Knowles , la germana petita de Beyoncé que a triat un camí menys comercial i aposta pel soul, de rítmica repetitiva. La sensibilitat i melangia de Daniel Johnston va omplir l’únic escenari cobert del recinte, l’auditori del Fòrum.