(ACN) L’Auditori estrena finalment l’espectacle ‘Demoledora’ aquest cap de setmana per obrir el cicle Escenes de la temporada. L’espectacle, que va ser ajornat durant dos anys per la pandèmia, és fruit de la col·laboració entre la directora i dramaturga, Sara Serrano, l’actor i creador de la companyia Los Corderos, David Climent, i el músic Adriano Galante. El muntatge versa sobre el problema de l’habitatge en la seva dimensió política i social, però parla també de la convivència sota un mateix sostre. La producció és un clam a favor del dret a l’habitatge i alhora una reflexió artística sobre què vol dir habitar un espai a dia d’avui. En aquest sentit, una cançó de l’espectacle s’ha publicat a Youtube i recapta fons per a la PAH i el Sindicat de Llogateres.

Les dificultats que hi ha per tenir un pis digne són l’essència de l’obra

La història que presenta aquesta proposta reflexiona sobre l’evolució dels habitatges i la diferència qualitat – preu al llarg dels anys a l’hora d’adquirir-los.

Habitem espais cada vegada més petits en ciutats cada vegada més grans. I ens en fan fora. Habitacles petits on cada dia ocupem menys espai físic i més espai virtual”
Descripció de l’obra ‘Demoledora’

Serrano explica que la idea era apropar-se al tema de l’habitatge des de llocs molt diferents i fa referència també a la vessant humana de la convivència. “Volíem crear un puzzle de totes les nostres disciplines en connexió amb allò que ens envolta avui en dia.”