tallers oberts 2022 barcelona

Un any més, els tallers de la ciutat obren al públic i mostren a la ciutadania els seus processos de creació artística. Des d’aquest dissabte, se celebren els Tallers Oberts 2022 a Barcelona, la principal cita de la ciutat amb artistes i artesans. Es tracta d’una ocasió única per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny amb els propis creadors.

Es tracta de la 29a edició dels Tallers Oberts i enguany la cita s’amplia a nou dies, en lloc d’un cap de setmana com es feia fins ara. Del dissabte, 21, fins al diumenge 29 de maig 150 tallers de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat obriran les portes i hi participaran 240 artistes. Els espais de creació també organitzen cursos, tallers, xerrades i exposicions.

Suport a artistes i artesans

La comunitat creativa s’uneix en els Tallers Oberts 2022 a Barcelona amb l’objectiu comú de donar suport a artistes i artesans locals i d’altres llocs, contribuint així a la difusió del seu talent i ofici. Aquest projecte és fa possible gràcies a l’Associació d’Artistes i Artesans de FAD, institucions del Foment de les Arts i el Disseny, amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitats de Catalunya i el Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat.