cine 2 euros 2023

Les persones més grans de 65 anys podran anar al cinema cada dimarts pagant només 2 euros per l’entrada. El Consell de Ministres ha donat llum verda aquest dimarts a subvencionar les entrades de cinema per als espectadors majors de 65 anys a partir del mes de juliol i fins a finals d’aquest 2023.

Les sales de cinema que hi estiguin interessades disposaran ara de set dies hàbils per adherir-se a aquesta iniciativa i presentar la sol·licitud corresponent. El Govern preveu que aquesta rebaixa es pugui començar a aplicar al juliol.

9,5 milions de persones se’n podran beneficiar

El president del Govern, Pedro Sánchez, va anunciar la rebaixa de les entrades de cinema a dos euros per a les persones grans en plena campanya electoral de les eleccions municipals del 28-M. La mesura té un cost de 10 milions d’euros i la bonificació beneficiarà més de 9,5 milions de persones incloses en aquesta franja d’edat. El ministre de Cultura, Miquel Iceta, justifica la mesura perquè a les sales de cinema “els està costant recuperar-se” després de la pandèmia de la covid.