barcelona eurovision party

La cantant catalana Chanel amb la seva cançó ‘SloMo’ i la icona dels eurofans Conchita Wurst són els principals reclams de la primera Barcelona Eurovision Party, una trobada a la Sala Apolo, amb actuacions d’una vintena d’artistes d’arreu del món que tenen en comú haver participat en el festival d’Eurovisió.

A banda d’artistes històrics com Conchita Wurst, també actuaran Rosa López, SunStroke Project, The Roop, Marta Roure i Jamala, l’artista ucraïnesa que va guanyar el Festival d’Eurovisió 2016 amb la cançó ‘1944’ sobre la deportació dels tàrtars expulsats de Crimea per l’antiga Unió Soviètica.

Actuacions d’Eurovisió 2022

La Barcelona Eurovision Party, es podrà seguir també suma a l’actuació de Chanel, la d’altres artistes que participen enguany al Festival d’Eurovisió 2022 amb les seves cançons.

La comunitat de fans podrà gaudir de les actuacions de Subwoolfer (Noruega,) amb ‘Give that wolf a banana’, Emma Muscat (Malta) amb la cançó ‘I am what I am’, Ronela Hajati (Albània) amb la cançó ‘Sekret’, Citi Zeni (Letònia) amb ‘Eat your salad’, Monika Liu (Lituània) amb ‘Sentimentai’, Achille Lauro (Sant Marino) amb ‘Stripper’, Brooke (Irlanda) amb ‘That’s Rich’, We Are Domi (República Txeca) amb ‘Lights Off’, Vladana (Montenegro) amb ‘Breathe’ o WRS (Romania ) amb ‘Llamame’, un dels temes que més s’escolten.

Sense entrades a la Barcelona Eurovision Party

Sharonne, concursant de ‘Drag Race España’ i el ballari Giuseppe Di Bella seran els encarregats de presentar la cita musical, que ja fa un mes i mig que ja va penjar el cartell d’entrades exhaurides, una prova més del pes de la comunitat d’eurofans a Barcelona, que ja escalfen motors per a la cita musical europea que se celebrarà a la ciutat italiana de Torí el 10, 12 i 14 de maig.

La Sala Apolo acull la primera ‘preparty’ d’Eurovision

Barcelona és la primera ciutat que donarà pas a les populars festes prèvies abans de la cita de Torí per diferents ciutats com Londres, Amsterdam o Madrid, que per cert, no comptarà amb la presència de Chanel.