Barcelona Eurovision Party

La Barcelona Eurovision Party arriba a Barcelona. La festa de la Sala Apolo oferirà les actuacions d’artistes que han participat en alguna edició d’Eurovisió, com Conchita Wurtz o Rosa López. També hi podràs escoltar representants dels països que participaran en l’edició del 2022 que se celebrarà a Torí els dies 10,12 i 14 de maig.

La cita és dissabte, 26 de març, i es podrà seguir en “streaming” a través del web de betevé. L’inici de la Barcelona Eurovision Party està prevista a les 20.30 h i s’acabarà a les 23 h.

Com veure la Barcelona Eurovision Party en directe a betevé?

Les entrades per veure la Barcelona Eurovision Party a l’Apolo estan exhaurides. Però a partir de les 20.30 h podràs gaudir de les actuacions en directe a través de beteve.cat. Una manera d’escalfar motors un mes i mig abans de la cita de Torí.

Artistes que participaran en Eurovisió 2022 i llegendes de la gala

Uns mesos abans de la celebració del festival d’Eurovisió a Itàlia -que es farà els dies 10, 12 i 14 de maig- Barcelona celebrarà la que serà la primera Festa d’Eurovisió a la ciutat. 

Fins a 20 artistes actuaran a Barcelona abans de la seva participació en el festival. En aquest concert únic també s’hi uniran grans llegendes d’Eurovisió.

Entre els representants del 2022 confirmats hi ha:

Chanel d’Espanya (‘SloMo’), Achille Lauro de San Marino (‘Stripper’), Ronela Hajati d’Albania (‘Secret’), Brooke d’Irlanda (‘That’s rich’), Vladana de Montenegro (‘Breathe’), We Are Domi de República Txeca (‘Lights off’), Subwoolfer de Noruega (‘Give that wolf a banana’), Emma Muscat de Malta (‘I am what I am’), Ronela Hajati d’ Albània (‘Sekret’)Citi Zeni de Letònia (‘Eat your salad’), Monika Liu de Lituània (‘Sentimentai’), Brooke d’Irlanda (‘That’s Rich’), o WRS de Romania (‘Llámame’).

A més d’ells, se sumaran a la festa llegendes d’Eurovisió com:

Conchita Wurst (Àustria, 2014), Rosa López (Espanya, 2002), Senhit (San Marino, 2011, 2021 i 2022), SunStroke Project (Moldàvia, 2010 i 2017) i Sharonne -artista i concursant de ‘Drag Race España’- i Giuseppe Di Bella -ballarí amb Edurne el 2014- com a presentadors.

Aquest és el primer esdeveniment d’Eurovisió de tal magnitud a la ciutat i el primer de la temporada d’Eurovisió a Europa on el seguiran altres “prepartys” com el London Eurovision Party, Israel Calling, Eurovisió en concert a Amsterdam o el PRE PARTY ÉS, a Madrid.


Quan serà la Barcelona Eurovision Party

Dissabte, 26 de març del 2022 | A partir de les 20.30 h