La tecnologia torna a ser la protagonista de la cavalcada de Reis d’aquest any. La carrossa que obre la comitiva dels Reis d’Orient és la de betevé i porta adherides pantalles gegants a cada costat que mostraran imatges del públic de la cavalcada. Gràcies a un sistema informàtic i a 50.000 corones especials, les càmeres que es troben en els laterals de la carrossa detectaran les corones i oferiran un primer pla del nen. Aquesta imatge generarà una font d’energia lumínica que servirà per omplir l’energiòmetre dels Reis. Aquest any, Ses Majestats han advertit que tenen les energies molt justes per entregar tots els regals i, per aquest motiu, demanen als nens que els donin tota la força que puguin.

Com obtenir la corona

Una hora abans de l’inici de la cavalcada, és a dir, a les cinc de la tarda, quinze ajudants repartiran 40.000 corones especials entre el públic. A més, des de dimarts també es podran recollir corones en dos punts més: a la plaça de Catalunya i a la fàbrica dels Reis d’Orient de la Fabra i Coats, on se n’han distribuït 10.000 més.

Programa especial a betevé

Podreu seguir la màgia de la cavalcada dels Reis mitja hora abans del seu inici i en directe a betevé. El programa especial començarà a les 17.30 h i finalitzarà a les 19.30 h, i per viure de ben a prop tota l’emoció, la Núria Dias i el Marcos Arizmendi us explicaran tots els detalls de la nit més màgica de l’any. Per seguir l’ambient al carrer, en Jordi Montalbo i el Kim Gazquez seran a peu de cavalcada recollint les opinions dels més menuts. A més, betevé disposarà de tres cotxes i una furgoneta que aportarà grans dosis d’humor a la retransmissió.