Desayuna conmigo 360º’ és la primera websèrie gravada en tecnologia 360 graus feta a Barcelona. El dia 5 de novembre s’estrena en obert el segon capítol, ‘Quién eres?’

Iván Morales i Arnau Macià són els productors de la primera websèrie immersiva que es roda a Catalunya: ‘Desayuna conmigo 360 grados’ . Morales va escriure i dirigir a la Sala Beckett ‘Esmorza amb mi’, l’obra de teatre que va donar peu a la sèrie, de la qual, de moment, se n’han rodat dos episodis. Cada capítol, sempre al voltant d’un esmorzar, l’ha dirigit un realitzador diferent. ‘Quién eres?’, el segon, està dirigit per Àlex Mañas i protagonitzat per Bruna Cusí i Xavier Sáez, aquest darrer intèrpret també a l’obra de teatre. L’anterior episodi, ‘Nuevos horizontes’, estava dirigit per Àlex Monner i interpretat per Andrés Herrera i Neus Asencio. Segons Iván Morales, els quatre episodis de ‘Desayuna conmigo 360º’ basteixen un retrat variat sobre les relacions interpersonals a la Barcelona dels nostres dies.

Tecnologia 360º

La tecnologia 360 graus permet que l’espectador decideixi com vol veure la història, centrant l’atenció en la part de l’escena que prefereix.  La millor manera de veure la sèrie és amb unes ulleres de realitat virtual i amb uns bons auriculars. Però no és imprescindible que l’usuari disposi d’aquestes eines. En un ordinador o un altre dispositiu és amb el dit que dirigirem l’enfocament de la càmera. En aquest cas, l’experiència no és immersiva però si interactiva.