CARMEN ZAPATA, gerent de l'ASACC "No és el mateix que un districte estigui saturat de locals que poden ser karaokes, d'activitat sexual o d'altres, que estigui saturat de sales de concerts. Però la llei els tracta exactament igual. Les sales de concerts no tenen res a veure amb els karaokes, i menys amb els locals d'activitat sexual. Doncs tot això està encabit en la llei d'espectacles i fa uns anys fins i tot hi havia els toreros."

Carmen Zapata

, gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, ha explicat a BTV que el nombre de locals que ofereixen música en viu a Barcelona són entre 22 i 24. Ha analitzat, però, que “no ha baixat el nombre de sales que ofereix música en viu, però sí l’activitat d’aquestes. Dilluns i dimarts hi ha poques programacions perquè hi ha hagut una caiguda de públic”.

Zapata reclama una modificació de la legislació que regeix les sales de concerts. Afirma que “els espectacles haurien d’estar regulats pel Departament de Cultura i no pel d’Interior”.

Ha anunciat que la propera setmana es reunirà amb el govern d’Ada Colau per intentar millorar l’estat de les sales musicals de la ciutat “sabem de la sensibilitat del nou govern”, ha dit.