(ACN) Carla Bruni ha inaugurat aquest dimecres la 7a edició del Festival Jardins de Pedralbes, que s’allargarà fins al 15 de juliol. La cantant francoitaliana, que ja va obrir el certamen fa cinc anys, ha presentat el seu últim treball, ‘French touch’, un àlbum d’11 cançons en anglès que, amb un to intimista, s’inspiren el concepte francès d’amor a primera vista.

La cantant ha inclòs en el concert versions personals de temes universals com ‘Enjoy the silence’, de Depeche Mode; ‘Miss you’, dels Rolling Stones, o ‘Highway to hell’, d’AC/DC. I els seus èxits discogràfics com ‘Quelqu’un m’a dit’, ‘L’amoureuse’ o ‘Le plus beau du quartier’ han protagonitzat el concert. Aquest és el segon cop que l’artista ha dut el ‘French touch’ a Barcelona, després de l’actuació al Palau de la Música a principis del 2018.

Dissabte serà el torn de la gala de ballet de les Étoiles de l’Òpera de París, en un escenari per on també passaran Gilberto Gil, Juanes, The Beach Boys, Kraftwerk 3-D, Il Divo, Roger Hodgson, Mariah Carey i Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band.