(ACN) ‘Cantando bajo la lluvia’, el nou musical del tàndem format per Manu Guix i Àngel Llàcer, encara la recta final d’assajos abans d’apujar el teló del Teatre Tívoli el 15 de setembre. Ivan Labanda, Diana Roig i Ricky Mata encapçalen el càsting, que compta amb una trentena d’actors i ballarins a l’escenari. “Per un actor, el musical és un ‘tour de force‘ brutal: hi ha moments que per nosaltres és un autèntic triatló“, ha explicat Labanda. En la mateixa línia, Ricky Mata ha assegurat que és el muntatge “més exigent” dels que ha fet. Així mateix, Diana Roig ha confessat que ‘Cantando bajo la lluvia’ és “el repte més gran” en què ha treballat.

L’espectacle obrirà la temporada del teatre barceloní el pròxim 15 de setembre. ‘Cantando bajo la lluvia’ és un dels musicals referents del Hollywood dels anys cinquanta i un clàssic del gènere. El muntatge, ambientat a la dècada dels anys vint, narra una història d’amor durant la transició del cinema mut al sonor. “L’espectador que vingui a veure ‘Cantando bajo la lluvia’ sortirà del teatre amb la mateixa sensació que quan va a veure la pel·lícula i això és meravellós”, resumeix Ivan Labanda, qui encarna el personatge Don Lockwood.

És el tercer projecte entre Llàcer i Guix

La part interpretativa i coreogràfica del muntatge va començar fa dos mesos i actualment l’equip treballa en la posada en escena del muntatge. “Estem molt emocionats perquè ara també estem començant a provar els vestuaris… i tot està agafant una dimensió molt gran i molt xula”, diu Roig.

El musical és el tercer projecte de la parella formada per Àngel Llàcer i Manu Guix, després dels èxits de ‘La Jaula de las Locas‘ i ‘La Tienda de los Horrores‘, amb més de 400.000 espectadors entre Barcelona i Madrid. Aquest cop, el projecte és l’estrena més ambiciosa de la productora Nostromo Live, amb un pressupost de 2,5 milions d’euros.