Enfilar-se sobre el màxim nombre de caixes sense caure és una de les activitats més vistoses de la Festa Major d’Horta. Els pilars de caixes s’han construït a la plaça d’Eivissa aquest dissabte i els participants, fins i tot, han necessitat arnesos i una grua. Es tracta d’un dels actes més originals de la festa major del barri, que s’ha reprès després de la pandèmia.

Aquesta iniciativa la organitzen els Diables d’Horta, que hores abans han portat les caixes i han preparat una grua, arnesos i cascs per a la seguretat dels concursants. L’activitat ha començat a les 12 h, quan els primers participants han fet cua per posar-se l’arnès i començar el repte. La majoria han estat infants del barri, tot i que també s’hi ha animat algun adult.

Fins a un centenar d’espectadors amb ganes de veure la competició han omplert la plaça en qüestió de minuts. A més a més, l’espai s’ha compartit amb àrees d’organitzacions locals que han ofert activitats als més petits.

Festa Major d’Horta fins al 17 de setembre

Els veïns han rebut amb moltes ganes el començament de la festa que es celebra del 8 al 17 de setembre. Algunes de les activitats més esperades del programa són el Campionat de llançament de maletes d’Horta, també peculiar per les imatges que deixa, o el Gran Correfoc.