La Biblioteca les Corts – Miquel Llongueras, del barri de la Maternitat i Sant Ramon, tanca des d’aquest dilluns, 29 de maig, i fins a finals d’octubre per obres de millora i remodelació. El projecte preveu modernitzar aquest equipament, inaugurat l’any 2000.

Entre les millores previstes hi ha l’ampliació de l’espai multimèdia i la renovació dels ordinadors, l’adquisició de mobiliari nou i la incorporació de la terrassa als espais de la biblioteca, així com la millora de la climatització i la insonorització d’algunes zones de la biblioteca. La renovació durarà cinc mesos.

Alternatives durant les obres

Mentre durin els treballs, la bústia de retorn romandrà tancada, però els usuaris poden retornar els documents a qualsevol biblioteca de la ciutat o de la resta de biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Els usuaris tenen disponibles altres biblioteques properes a les que dirigir-se: la Biblioteca Montserrat Abelló, al carrer dels Comtes de Bell-Lloc, 192; la Biblioteca Vapor Vell, al passatge del Vapor Vell, 1, i la Biblioteca Josep Janès, al carrer del Doctor Martí Julià, 33, a l’Hospitalet de Llobregat.