Bibarnabloc, un espai col·laboratiu de recomanacions i promoció de col·leccions i activitats de Biblioteques de Barcelona, ha rebut el Premi Blocs Catalunya 2011 en la categoria de blogs corporatius.

Dels blogs que s’han presentat en la quarta edició del certamen, 464 han pogut participar un cop verificats per l’organització, l’Associació STIC.CAT. Per poder entrar a concurs havien d’estar escrits totalment o parcial en català i complir les característiques bàsiques d’un blog: actualització regular, interacció amb els lectors i adeqüació a la temàtica especificada en el moment de la inscripció.

El blog de Biblioteques de Barcelona funciona des del 17 de gener d’aquest any i compta amb la col·laboració de 70 redactors, tots treballadors de l’entitat pública. A més, hi col·laboren dues llibreries de la ciutat: Laie i La Central. Bibarnabloc no s’ha plantejat com un lloc per recomanar les novetats, sinó un espai amb el qual donar a conèixer el fons de les biblioteques, des de novel·les a pel·lícules i videojocs, i fomentar el debat entre els usuaris.