La informació actualitzada de l’OFF Llum BCN per les Festes de Santa Eulàlia 2020 la trobaràs al següent enllaç. Si prefereixes continuar llegint, trobaràs la informació corresponent al 2019:

Del 15 al 17 de febrer arriba l’OFF LlumBCN, una cita organitzada per Poblenou Urban District, on descobrireu un recorregut alternatiu (i complementari) a Llum BCN 2019 Poblenou.

Al vespre d’aquests dies, els espais artístics i creatius del barri il·luminaran els carrers i presentaran propostes lumíniques de petit format al festival. Espais habitualment tancats al públic en aquests horaris obriran les portes amb propostes lumíniques que sorprendran a tothom. Us hi apunteu?

Espais participants a l’OFF LlumBCN

  • Palo Alto

15 i 16 de febrer, de 19 a 0 h

La història del Poblenou brillarà a Palo Alto durant l’OFF LlumBCN 2019. Imatges en gran format de l’Arxiu Fotogràfic del Poblenou es projectaran a la façana i a l’interior del recinte per il·luminar la memòria del barri. L’artista Nei Albertí i l’escultor Xavier Medina-Campeny participen amb les seves obres lumíniques en diferents espais de Palo Alto Barcelona.

  • Galeria L&B 

15, 16 i 17 de febrer, de 19 a 22 h / carrer d’Àlaba, 58

S’hi veuran diferents línies de treball de l’artista Massimiliano Moro per generar un recorregut de percepcions, ambients i sensacions a partir del tractament de la llum.

  • Museu Can Framis

16 de febrer, de les 11.30 a les 13.30 h

El Museu Can Framis ofereix a les famílies amb nens un recorregut guiat per algunes obres de la col·lecció de pintura i una activitat taller posterior per gaudir de l’Art i de la Llum (5 € entrada general a partir 4 anys).

  • Carpintectura (estudi de disseny) 

15, 16 i 17 de febrer, de 19 a 0 h / carrer de Pujades, 113

‘Cloud-Kitchen’: instal·lació luminicosonora d’Oliver Bals i Perdo Dias.

  • La Plataforma (galeria d’art)

15 i 16 de febrer, de 19 h a 0 h / carrer de Pujades, 99

Instal·lació lumínica i sonora interactiva de l’artista Margalef i amb les delícies gastromexicanes de La Cocina Palpita.

  • Galeria Chez Xefo (galeria d’art)  

15, 16 i 17, de 19 a 0 h / carrer de Badajoz, 46

Divisió és el nom de la instal·lació que es podrà veure en aquest espai. És obra de l’artista audiovisual Joaquin Ferronato.

  • Manifest Destiny (galeri d’art)

15, 16 i 17 de febrer, 19 a 0 h / carrer de la Ciutat de Granada, 42

Rising Seas: Llum BCN @ Manifest Destiny Art. International Artist Light & Image Projection installation.

  • NODO (estudi de disseny)

16 de febrer, de 19 a 23.59 h / carrer de Llull, 57

Intervenció artística interactiva del nostre estudi de disseny, unint les eines digitals, la il·luminació i l’àudio per a crear una experiència sensorial.

  • Story: We Produce (productora audiovisual) 

15 i 16 de febrer, de 19 a 0 h / carrer d’Àvila, 80

Intervenció lumínica a la finestra superior de la façana.

Més informació sobre l’OFF LlumBCN